Weidel Tours pakt in 2018 uit met een nieuw concept.

Weidel Tours werd in 1960 opgericht door de grootouders van mijn vrouw. Sinds 2007 staan mijn vrouw en ikzelf aan het roer en sindsdien is Weidel Tours uitgegroeid tot dynamisch autocarbedrijf met een jonge vloot van 13 touringcars en 6 school- en minibussen. Begin 2016 heeft Weidel Tours De Durme reizen uit Lokeren overgenomen. Door onze constante groei en mede door deze overname is Weidel Tours nu vervijfvoudigd in 10 jaar, en dit in een dalende markt.

In 2018 willen we verder innoveren en investeren we in de ombouw van één van onze dubbeldekkers naar een ‘sleepliner’. Concreet komt het er op neer dat wij voor elk van onze 28 zitplaatsen een aparte vaste slaapplaats aanbieden aan boord van ons voertuig. Deze slaapplaatsen bestaan uit vaste bedden met lattenbodem en matras en bevinden zich allen op de bovenverdieping van het voertuig. De klant kan dus ten allen tijde kiezen om rustig te slapen (bovenaan het voertuig) of nog wat gezellig verder te praten beneden in het voertuig.

Wij zijn er van overtuigd dat deze nieuwe beleving klanten die op wintersport gaan, zal overtuigen om deze keer voor de ‘sleepliner’ te kiezen ipv de traditionele autocar, het eigen vervoer of zelfs in plaats van een vliegtuig. Onze klanten maken de reis naar de bergen in alle comfort en zijn in de meeste omstandigheden binnen de 12u uitgerust ter plaatse.

U kan bij ons terecht voor het verzorgen van het vervoer maar ook voor het uitwerken van een volledige skireis à la carte.

Met vriendelijke groeten,

Tim Tfelt Zaakvoerder Weidel Tours – De Durme