Lechtal met Sleepliner (Warth - Lech - Sankt-Anton)

Lechtal met Sleepliner (Warth - Lech - Sankt-Anton)

Ervaar het comfort van een slaapbus met échte bedden

885 Boek nu!

Ervaar het comfort van een échte slaapbus. Elke passagier beschikt over de luxe van een eigen zetel én een echt bed. Geen ombouw onderweg, gewoon comfortabel slapen wanneer u dan wenst. 

Ski Arlberg behoort tot de absolute topskigebieden van de Alpen. Het gebied op de grens van de Oostenrijkse provincies Vorarlberg en Tirol staat bekend als een echt schneeloch. Hier valt dankzij de ligging op het Arlbergmassief veel meer sneeuw dan in omliggende gebieden. De conditie van de pistes is doorgaans uitstekend en dalafdalingen zijn vrijwel altijd mogelijk. U heeft de keuze tussen 2 tophotels. Neue Post in Holzgau ligt midden in het Lechtal en biedt een uitstekende prijs/kwaliteit. Recht tegenover Hotel Walserberg in Warth kan je meteen de skilift nemen. Dit uitstekende 4 sterren hotel heeft naast zijn uitstekende ligging voornamelijk ook de typische Oostenrijkse gemoedelijkheid als troef. Ski Arlberg verenigt dorpen Warth – Lech – Zürs en Sankt-Anton tot één van de mooiste skigebieden met goed geprepareerde pistes en tal van mogelijkheden om off-piste te skiën.

We vertrekken maandagavond om 20u op de parking van Weidel Tours richting See waar we dinsdagmorgen inchecken in het hotel. We skiën 5 volle dagen en keren terug op zaterdag 19u om zo zondagmorgen terug thuis te komen. Bij aankomst op dinsdag worden we ontvangen met een volledig ontbijt in het hotel. We sluiten onze skireis af met een maaltijd in het hotel alvorens we de terugreis aanvatten.

    Vul je gegevens in
    Persoon toevoegen

    Uitgeslapen op skivakantie?

    Met de Sleepliner bieden we het perfecte alternatief voor het vervoer van en naar uw favoriete skipistes.

    Contacteer ons