Sölden met Sleepliner - niet meer te boeken

Letterlijk een droomreis naar Sölden. Tijdens de reis heeft u zowel een comfortabele zetel als een echt bed ter beschikking. U stapt dus steeds volledig uitgerust uit zodat u kan genieten van de meer sneeuwzekere pistes in Sölden.

Er zijn weinig skigebieden in de Alpen die zo divers zijn als de Ötztal Arena. Twee gletsjers, authentieke én extreem grote restaurants, FIS wedstrijden, grote evenementen, paaldansclubs en een bruisende après-ski in Sölden zorgen ervoor dat je je hier geen seconde hoeft te vervelen. En, je kunt er ook nog prima skiën!

We vertrekken zaterdag 17 maart om 20u op de parking van Weidel Tours richting Sölden waar we ’s morgens inchecken in Hotel Hainbacherhof. We skiën 4 volle dagen en keren terug op woensdag 21 maart omstreeks19u om zo  donderdag 22 maart terug thuis te komen. 

Data:
Zaterdag 17 maart t.e.m. donderdag 22 maart 2018

Prijs per persoon:
735 euro
Single toeslag: € 60

Inbegrepen:
- Busreis met luxe Sleepliner
- Ontvangst met een glaasje cava op de luxe slaapbus
- 3 nachten in half pension in hotel Hainbacherhof in Sölden
- 4 dagen skipas
- gratis parking bij Weidel Tours

Niet inbegrepen
- Huur Skimateriaal
- Persoonlijke uitgaven
- Reis- en annulatieverzekering (€ 3,2 pp/dag)

Opstapplaatsen:
- Gratis parking bij Weidel Tours (Sleidinge)
- Lokeren (ter hoogte van McDonalds - Zelebaan)
- Antwerpen (ter hoogte van Crown Plaza hotel – Gerard le Grellelaan)
- Andere opstapplaatsen mogelijk op aanvraag

Hotel Hainbacherhof:
Elke dag in de Hainbacher Hof begint met een glimlach en eindigt en 's avonds na wellness en recreatie in de wellness-ruimte in de gezellige lounge bar. Je kan uitrusten in de Tiroolse kamers, net zoals thuis - gewoon een beetje meer ontspannen en gelukkiger. Hainbacher Hof ligt op slechts 350 m van de skilift.

Skigebied Sölden:
Sölden, Hochsölden en de 2 gletsjers (Tiefenbach en Rettenbach) vormen samen het grote skiparadijs Ötztal Arena en hebben samen 3 bergbahnen boven de 3.000m. Voor de gevorderede skiërs heeft men dan ook de adembenemende “Big 3 Rally” uitgezet langs deze 3 ‘hoogtepunten’.

Wie nadien nog energie over heeft kan zich storten in de ongeziene après-ski die doorgaat tot in de vroege uurtjes.

Boek nu